lodenhelrun nieuws
  1. Vrijwilligersavond 2022
  2. Dinsdag 14 juni 2022 knoopcursus
  3. Start inschrijving online 15 april 2022
  4. Dinsdag 25 juni vrijwilligersavond 2019
  5. Dinsdag 18 juni knoopcursus voor vrijwilligers 2019

FAQ

Survivalrun gerelateerd

De route is verschillend voor junioren en senioren. De juniorenroute is  circa 5 kilometer met ruim 20 hindernissen. Seniorenroute is  circa 7,5 kilometer met ruim 30 hindernissen.

Hindernissen overslaan is toegestaan. Houd er rekening mee bij de senioren dat elke deelnemer punt(en) krijgt bij het behalen van een hindernis.

Bij aankomst van een hindernis legt een vrijwilliger uit hoe de hindernis uitgevoerd dient te worden, veiligheid staat hierbij voorop. De begeleider mag ten alle tijden de junioren ondersteunen. Bij de junioren worden er geen punten toegekend bij het behalen van een hindernis. Wel wordt de eindtijd geklokt en zal de totale tijd van de route bekendgemaakt worden.
Bij de junioren is er geen wedstrijdelement aanwezig.

De scheidsrechters, die bij de hindernissen aanwezig zijn, geven elk teamlid een punt, wanneer hij/ zij de hindernis correct uitvoert.  Ook voor de snelheid vallen punten te behalen. Na afloop past de eindjury per hindernis een omrekentabel toe wat leidt tot de totale score.

Junioren – De begeleider mag ten alle tijden de junioren ondersteunen.
Senioren – *NIEUW* Deelnemers mogen elkaar alleen ondersteunen vanuit een hindernis. De helpende deelnemer moet dus zelf al in de hindernis zitten/ hangen/ liggen etc.

Overige vragen

Junioren betalen €30,- per team, senioren betalen €60,- per team.

Voor junioren geldt een minimum leeftijd van 8 jaar en voor de juniorenbegeleider een minimum leeftijd van 18 jaar. De minimumleeftijd voor de senioren is 16 jaar.

We ontvangen graag een e-mail van de foutmelding met alle inschrijfgegevens.

Er zijn verschillende locaties met parkeergelegenheden voor auto’s en fietsen. Zie hiervoor de plattegrond.

Parkeren is op eigen risico!

ANTWOORD OP JE VRAAG NIET KUNNEN VINDEN?

Feedback